“Ik liep maanden bij mijn therapeut met hielklachten, zonder resultaat. Al na de eerste behandeling door Willem was de pijn grotendeels weg!”

Erik G. (56)


"Na jarenlang bijna dagelijks rugklachten te hebben ondervonden, kan ik nu zeggen dat ik klachtenvrij ben; op enkele korte momenten na. Dit had ik nooit durven dromen en dat allemaal dankzij de behandelingen van Willem.

Willem is erg kundig, denkt goed en graag met je mee en er heerst een prettige sfeer tijdens de behandeling. Zeker een aanrader voor iedereen!"

Vera (25)


“Verbazing over de verschillende technieken die gebruikt worden.

Verbazing dat mijn drie punten zo goed behandeld zijn: Bovenarm, naast rechter schouderblad en onder de ribbenboog.

Verbazing over de integrale aanpak en dus niet alleen de pijnpunten, waardoor je lichaam lekker in balans komt en de pijnpunten dus beter genezen. Overigens zonder te weten dat er meer plekken waren die behandeling nodig hadden.

En dit met een prettig contact met Willem, dank je wel”.

Tanja B.


"Vanuit een uitgebreide, prettige intake en na slechts een aantal intensieve behandelingen door Willem ervaar ik reeds een duidelijke, toenemende verlichting van mijn langdurige spier- en onderrug klachten. De integrale aanpak van Willem werkt prima voor mij."

Hans, 64 jaar.


ISCHIAS

"De behandeling bij Willem is prima: goede intake, goede massage (zowel rustig als intensief). Ook qua analyse van je klachten. Hij checkte steeds of de klachten nog bij dezelfde spieren en bij de Ischias-zenuw zaten, en heeft mij een stuk lichter laten lopen.

Daarom kan ik nu weer vrijwel zonder pijn een stuk lopen, en ga daar lekker mee door!"

Edith (53)